En...to...tre...fire... (Efter en oplevelsesrig Kr. Himmelfart skal der "automat-hækling" på krogen.)

- Og derfor trængte jeg til en lille hæklet puf:


Jeg har været land og rige rundt, og set en del af Nordsjælland i Kr. Himmelfartsdagene. Deriblandt en udflugt til Helsingør og forbi havnen ved Kronborg, hvor det meget omdiskuterede "Han-dyr" var placeret. -Jeg tog et billede af 'Han' , hun og ham. (Ja, manden og jeg kom ufrivilligt med på billedet, så hvis du kigger efter, kan du se den tåbelige fotograf iført røde handsker.)Derudover fik hele min lille familie bevandret voldene, og en af de små, som ellers blev truet med klapvognen, hvis han så meget som nærmede sig voldgraven, fik held til at nærme sig en pyt vand i form af ønskebrønden i midten af slottet.


Da vi senere samme dag frekventerede søfartsmuseet i Helsingør, stod der de flotteste hæklede KÆMPESVAMPE-PUFFER på gulvet foran en del Mads Nørgaard tøj. - Derfra inspirationen til den påbegyndte puf foroven. Men det var selvfølgelig ikke tilladt at fotografere deres salgsudstilling, så I må bruge fantasien og tålmodigheden, indtil min version bliver færdig. (Fortsættelse følger.)

På vejen hjemad regnede det skiftevis og blæste en del, så jeg benyttede turen til lidt bil-strik, hvor et ærme på en Annette Danielsen model blev gjort færdig. Hermed er jeg næsten klar til at montere den trøje, som af uvisse årsager har fået pladsen på bunden af en garnkurv. (tsk tsk)

Annette Danielsen's Stribevis, Dog kun ærmet:Herefter er jeg påbegyndt en grøn drøm, nemlig Lene Holme Samsøe's Lea og Lola:

Kan du lige se den for dig i grøn? Det kan jeg, så når mit blå projekt er ved vejs ende, kan jeg med god samvittighed slå op til den lange udgave af modellen. Skønt med noget nyt på pindene!
- Og imens søndagen går ind i de sidste minutter, kan du lige nyde synet som beriger min have i øjeblikket:

Kommentarer

 1. Det ser da ud til at have været en skøn tur med en del strikketid også :-) Jeg glæder mig til at se den færdige Annette Danielsen og ikke mindst puffen, da jeg også har sådan en i tankerne :-) Og der kan den jo lagre i rigtig lang tid ;-) Rigtig god pinse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lene, og god pinse. Status på stribevis: 1/2 ærme igen, der kom lidt børnestrik på monteringsnålen først. 😉

   Slet
 2. Hei, og takk for den hyggelige kommentaren i bloggen min. Og hjertelig velkommen til Bloglandia! Jeg leser at du er ny her inne.
  Å ha blogg er veldig hyggelig og fint, og man treffer så mange flotte mennesker her inne. Mange har jeg truffet IRL og noen har tilogmed blitt noen gode venninner.
  Spennende prosjekter du holder på med. Jeg har STRIKKET en puff en gan, på tykke pinner og med tykt garn.......det blir siste gang, for mine fingre tålte det ikke.
  Ha en fin Pinsehelg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar Sylvia, det er dejligt når man kan se der er et par stykker der læser med. God pinse

   Slet

Send en kommentar