New kid in town!

" I hereby declare the bazar open.." 

Så, nu er jeg her! Trådt over tærsklen på vej ind i blogland, og jeg kigger mig lidt nysgerrigt omkring for at indtage alt det nye og spændende, som I har at byde på. 

-Jep, den er god nok. Jeg har slået mig ned som blogger. Og jeg har ét stort dilemma: Jeg har dedikeret mine stunder til at fordybe mig i spændende projekter med garn, - navnlig uldgarn, alpakka, silke, hør og andre naturlige fibre.

 Du får sikkert et par glimt fra min hverdag hist og her, men resten må du læse mellem linjerne. Der skal være noget hemmeligt ved en blog.

Navnet til bloggen giver mig selv en påmindelse om , at projekter i garn er, (hvadenten det er hækling, hakning, vævning eller strik, ) små tråde lænket sammen i en skøn forening: en kæde af garn. 

-Og hvad fik mig til at starte en blog om garnprojekter?

Det at læse alle de indlæg og finurlige billedopdateringer som findes her i blogland, har længe givet mig lyst til at skrive om min verden med garn. "Jeg blogger hver dag inde i mit hoved." Det var et udtryk , som en garvet blogger sendte i cyberspace for knap så lang tid siden. Det udtryk fik mig til at få fingrene til tasterne. Nu skal det være! Her har I mig.

Velkommen .


Kommentarer

 1. Velkommen til - det er altid hyggeligt "at møde" en ny strikkeblogger :-) Jeg er spændt på, hvad du laver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg forsøger gerne at give et lille oprids i næste indlæg. Mange tak for kommentaren . Mvh Lotte

   Slet
 2. Hej igen Lotte

  Da også lige en velkomsthilsen. Nu ser jeg jo at du netop er landet her i bloglandet. Jeg nyder meget inspirationen, bekendtskaberne og hyggen der er herinde. Velkommen til - Mon du kender "Lutter idyl", "Kaktusser" eller "Laralil". Det er nogle virkelig fine blogs, som jeg nyder at følge.
  Spændt på at kigge med.
  :-) Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen de blogs har jeg jævnligt kigget forbi. Jeg er ved at opgradere min blogliste, så de er på.

   Slet

Send en kommentar