Saltum? Nej, men jeg har de største uldfestivalsabstinenser!

-Og hvorfor har hun så ikke været i Saltum, når hun er besat af garn? tænker du måske.

Jo, det har til dels noget at gøre med at den 'lokale cykelrytter' (Læs: manden i huset) havde en mission der skulle udføres et godt stykke nede i landet, så derfor gik jeg til angreb på en nylig opslået cardigan fra Sandnes Garn: DIY 1413Jeg besatte simpelthen drivhuset, sammen med mine to drenge, som huserede i sandkassen udenfor. De er ret livlige, og samtidig er der kun knap to år imellem dem, så de leger ret godt sammen. -Troede jeg...

For da mine tyve pinde på model "Flettejakke med lommer" fra sandnes hæfte 1413, var overstået, og jeg skulle, ifølge diagrammet, lave otte snoninger på pind syv, - ja hvor var min snoningspind så henne?
Jeg gætter på, at ham her var årsagen: 


Dette er et billede af ældre dato, taget af den yngste bandit, da han lige fik lært at snuppe garnnøglerne. Og moderen fik lært at benytte sig af en garnkurv, som den du kan se på første billede. 

Den lille grå strikkepind var midlertidig forsvundet, og jeg kastede mig i stedet over kapilarkasser og tomatplanter. - Jeg ved ikke noget bedre end nyhøstede, hjemmeavlede tomater. Og da jeg er indehaver af en samling planter og frø af forskellig art, bliver der altid rigeligt tomater til både henkogning og salat.

Da jeg returnerede indendørs senere her i eftermiddags, fandt jeg min strikkepind, der stak ud fra sofaens indre, sammen med en legetøjsbil.
 Yes! Nu kan jeg komme videre med min violblå fluffy flettejakke. Og aftenen blev pludselig lidt længere med tid til en kop kakao.

- Hav en god aften derude, "snoningshilsner" fra Lotte.

Kommentarer

 1. Ih jamen, det er jo dig Lotte.
  Læste din hilsen på bloggen og tænkte "Lotte hjemmefra" -Mon det kunne være Lotte Kramer;-)
  Sørme jo -læste nu om cykelrytteren og den frodige tomat-have. Klart dig:-)
  Hyggeligt at finde dig her i blogland. Vil bestemt følge med fremover.
  Kh Jonna

  SvarSlet
 2. Jamen tusind tak for det Jonna! Jeg har nydt din blog i flere år, men det er først nu jeg selv finder ud af at lave en blog selv. Mange strikkehilsner Lotte

  SvarSlet
 3. Ha, ha - sådan kan det gå med små mænd i huset :-)

  SvarSlet

Send en kommentar