F for faster!

Nemlig. Jeg er blevet "titulerbar" som min kollega frækt påstod den anden dag. Jeg kan nu med stolthed kalde mig for faster, og er det ikke herligt? Et nyt lille menneske har set dagens lys. -Og så er det ikke en hemmelighed enhver strikkers drøm, eller i al fald min: YES! mulighed for oceaner af tid til babystrik igen. (Mine egne små knægte er nemlig i børnehavealderen, så det er ikke lige sådan en str. strik man f.eks. klarer på en aften.)

Hermed lød garnkurvens uigenkendelige kalden på en lille vest som den her:

Fakta:
Model: Frederiks vest. Susie Haumann.
Str: 0-3 mdr. 
Garn anvendt: knap 25 g af en rest superwash-behandlet shetlandsuld fra lageret. (God gerning her .)
Pindestr: 3 
Knapper fra E-bay. 
Bemærkninger: En meget anvendelig vest der trods udseendet virker længere på ryggen, og dermed luner godt til de små. Det er et dejligt stykke strik, i retriller og et rigtigt begynderprojekt, som man nemt ville kunne få af pindene på en dags tid. 

Ellers står den kommende uge på at få afsluttet en del løse ender på arbejde, og få færdiggjort huen herfra:


Ja, det er igen det danske sommervejr, som beriger mig med muligheden for at få færdiggjort små igangværende uldprojekter. De lidt større, får lov til at holde sommerferie i garnkurven. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg her kopierede Lenes standpunkt, så der er mulighed for at færdiggøre mine egentlige sommerprojekter, som jeg så meget optimistisk startede op i april måned. (Velvidende, at der ville blive brug for sommerstrik i rent hør.) 

Skulle der nu være et par læsere ude i blogland, så kommer der et lille smugkig af modellen i BC-garns fantastiske hør , her. Så må I gerne gætte på modellen, for den er vidst ret gennemskuelig, håber jeg. Hav en god aften derude.
.

Kommentarer

 1. Heisan
  Takk for fine ord inne hos meg.
  Den sommerttoppen du strikker, har jeg faktisk strikket en gang for flere år siden. Jeg gav den bort til naboen, siden hun kledde den bedre enn meg. Og fordi hun synes den var så fin. Jeg liker å gi bort ting til dem som blir glad for det.
  Jeg er sikker på den vil bli flott til deg.
  Og å strikke små babyplagg er så hyggelig. Og så går det så raskt. Jeg har i gen babyer i min omgangskrets, men det er mulig det er en liten 1 åring som snart skal få en gave.
  Ny uke, nye muligheter.
  Klem

  SvarSlet
 2. Ja, den er jo velkendt - men lige nu kan jeg kun huske navnet på børnemodellen - Fionas Top - man er vel fyldt 50 ;-) Tillykke faster - det er dejligt at kunne smykke sig med diverse titler og vesten er absolut bedårende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja den findes nemlig i flere udgaver som børnemodel. 😉

   Slet
 3. Ih hvor skønt, tillykke med titlen :D

  - Anne

  SvarSlet

Send en kommentar