Fartstriber som luner helt ud i svingene.

Alt imens det danske sommervejr VIRKELIG slår igennem tog jeg en rask beslutning, og gjorde som strikkere gør; færdiggør et projekt der passer til årstiden! Må jeg præsentere: Den giftige fartstribe.
Model: Mine giftige fartstriber, kraftigt inspireret af Bonderøvens halstørklæde. Se evt Sort Lakrids' hjemmeside, hvis du vil have originalen.
Garn anvendt: Isager Alpaca 2 50 g, Blackhill Højlandsuld farve buksbom 100 g, Holst supersoft farve bleached White 25 g , Holst supersoft farve charcoal 25 g.
Pind: Str. 3 Addi turbo.
Egne kommentarer: En blød sag, der nok kom til at lide under strikkeiver, når jeg har set for meget Netflix. Jeg har simpelthen strikket mig et 2m og 45cm langt tørklæde...Jeg har nydt at der midt på tørklædet skiftes til en brændt orange farve. Det giver et kækt knæk på et ellers meget almindeligt tørklæde. At jeg så kan sno det både to og tre gange om halsen, samtidig med der stadig er ender der hænger let og tyndt ned, gør det kun til en absolut fordel idet jeg har benyttet mig af det til hverdag, når jeg cykler på arbejde. Et dejligt , færdigt arbejde.

Hav en fortsat god forsommer derude.

Kommentarer

  1. Et halstørklæde skal være laaaaangt ;-) Det er blevet kækt og flot og meget lidt giftigt :-) Og så er der jo brugt nogle rester - herligt :-)

    SvarSlet
  2. For et flott halstørkle du har strikket.
    Jeg elsker stripene, og ivertfall fargene, spessiellt det orange.
    Det kan du bruke til nesten alt!

    SvarSlet

Send en kommentar