Rundt omkring det hele.

Der har været gang i forskellige projekter fra garnkurven på det sidste. Og derfor er der ikke noget der er blevet helt færdiggjort, men en hel stak trøjer, kofter, sjaler, tæpper og andre finurlige ting der vokser godt, næsten synkront.

Jeg ved ikke helt hvad der sker når jeg har weekend, men der både strikker og hækler jeg kontinuerligt på alle igangværende projekter, stort som småt. Der er ikke en pind eller krog, som får held af at tiltrække et gram støv! De bliver alle motioneret jævnligt. - Og det siger ikke så lidt.

Der er garn, pinde, nøgler eller hæklenåle mange steder i huset, og udenfor i drivhuset. Det kommer sig af et tip, som jeg fik i den lokale husflid en aften: - Der skal altid være ledige stykker håndarbejde et sted, så får du lavet noget, hvor end du sidder. (Til stor irritation for manden, der ofte sætter sig med udsyn til en lille kurv med garn, og mener der da vidst er nok af den slags.)

Der eksperimenteres også med nye melsorter til hjemmebag. En af de mere smagfulde er den fantastiske ø-landshvede, som giver et godt pift til hjemmebag. At man så skal huske at brødet bliver tungere end vanligt hvis man udelukkende bruger ø-landshvede, er en erfaring man får hen ad vejen. Men det smager pragtfuldt, og mætter længe. Specielt hvis man blander lidt grahamsmel i.


Under endnu en tur til Aalborg, benyttede jeg mig af kaffepausen til at opdage et nyt hæklemønster. Den går lidt på en remse jeg lærte fra kollegaen, som jeg invaderede Stof2000 sammen med: fastmaske-stangmaske-luftmaske. Dette giver nogle små buer, som er ret dekorative, hvis man hækler dem i et skørt til en lille pige, eller som ny variation til en bunke køkkenhåndklæder.
I den forbindelse måtte jeg en tur igennem et nummer af Sally's og fandt et link til håndklæder med de sjoveste "dots" eller prikker om man vil. - Et tip er at hækle dem i tyndere garn, gerne en merceriseret bomuld, eller en anden drops kvalitet, såsom muskat, da de så bliver finere og knap så tunge. Linket får du her: Flotte hæklede håndklæder

På instagram har jeg fundet en del billeder, der kan inspirere, så der er stadig nok at gå igang med sommeren over. Ellers har jeg en del haveprojekter, så jeg kommer ikke til at kede mig i hængekøjen sommeren over.

Hav en fortsat god dag derude.
Kommentarer

 1. He, he - det er nemlig det, hvis projekterne ligger de rigtige steder, så bliver de også rørt. Jeg gør det indimellem, at jeg så lukker nogle af dem nede i garnkisten - det er når jeg går ind i slutfasen på projekter, som jeg VIL have færdige - NU ;-) God sommer og god fornøjelse med hæklingen :-)

  SvarSlet
 2. Ja, helt riktig. Man må ha dem overalt! Strikkeprosjektene. Til resten av familiens store ergelser. Men, så sier jeg de får liv til å rote litt ekstra ;)
  Å sitte å småhekle litt er så hyggelig. Jeg bruker også slike fine kanter på strikk. Det blir så dekorativt. Gjerne med en annen farge og et annet garn.
  Nå gleder jeg meg til kvelden, hvor jeg skal sitte under et pledd å strikke på den orange trøjen min. Og kanskje lese litt også.
  Ha en fin uke.

  SvarSlet
 3. Skriv til min på Kim-lykke@mail.dk ang. Blogtræf :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville jeg have gjort Lykke, men nu er der en fødselsdag som er kommet i vejen.

   Slet
 4. Må nok indrømme, at der også ligger en del garn rundt omkring hos os. Her har det så været sådan i mange år, så jeg tror ikke, at der er nogen i familien, der bemærker det mere :-)

  SvarSlet

Send en kommentar