Alle gode gange tre!

Så, nu har jeg trippet rundt i disse her, og det er bare lune tæer og ingen vej udenom: - jeg må igang med et arsenal igen.

 


Dejlige varme tøfler fra Drops design nr. 111-31. Jeg stryger flydende naturgummi under bunden, så er de skridsikre på mit i forvejen glatte trægulv. Garnet er "Mor Aase raggegarn" 80%uld og 20%nylon. Købt i Rema1000 engang de havde det på tilbud. Jeg strikker futterne på pind 4,5 i enkelttråd, og så har jeg rettet lidt i opskriftens maskeantal. Det er en krads uld, men den er fin til tøfler eller futsko, eller hvad de nu kan hedde.

-En gevinst var dog, at producenten var Sandnes Garn. En god, stærk, men noget krads kvalitetstråd. Der egner sig fortrinligt til brugsvarer, som skal være slidstærke. -Jeg vil dog ikke benytte det til andet end yderbeklædning.

Hav en god weekend derude. 


Kommentarer

 1. Hej med dig og tak for tipset til opskrift. Min er ud af hovedet men kunne maaske traenge til et par justeringer haha.

  SvarSlet
 2. Hej med dig og tak for tipset til opskrift. Min er ud af hovedet men kunne maaske traenge til et par justeringer haha.

  SvarSlet
 3. Så kan kulden jo bare komme an ;-) Det siges den kommer i weekenden :-)

  SvarSlet
 4. Ja, og så er der en undskyldning for at strikke uldprodukter!

  SvarSlet

Send en kommentar