Juleræs i strikkekurven. - Eller hvordan min pind 3 kom galt afsted.

Tja, her er beviset på at juletravlhed også kan forekomme de mest mærkelige steder.


Her er det pind tre, som sidder ubehjælpeligt fast i strikkekurv nr to. Hmmm... Det kunne godt være jeg skulle være mindre ivrig, når jeg skifter fra det ene projekt til det andet.

Jeg har også iværksat en ordentlig omgang julebagning. Det er ligesom ikke rigtig jul, før man selv kan sidde fast i vaniliekransedejen og så stå med strittende klistrede fingre, imens man beordrer en medhjælper til at dreje på håndtaget til kødhakkeren.

Desuden: - Jeg har taget lidt forskud på julens glæder. Her er det en mindre portion tilbehør til mine (snart færdige) strikkede jakker. Knapperne er fra Aalborgs fine julemarked. Det besøger jeg gerne igen til næste år. Det kan varmt anbefales! Købet stammer fra keramikeren Else Rasmussen, som laver de fineste ting i keramik:



På billedet er der flere af hendes værker, de små og store strikkekrukker. En fin, dekorativ, anvendelig ting, hvis du spørger mig. Og så bliver det ligesom også mere lovligt at have garn stående flere steder i huset. -Ikke?

Nu vil jeg hente mig en donkraft, eller måske et ko-ben og få brækket min strikkepind fri af kurvens vold. For ellers bliver mine julegaver ikke færdige i tide. Hav en god weekend.

Kommentarer

  1. Ja - sådan kan det gå :-) Jeg håber, du når at blive færdig med gaverne :-) Glædelig jul og godt nytår :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak og glædelig jul Lene, samt et godt nytår.

      Slet
  2. Ja, sådan kan det går, når juletravlheden sætter ind.

    SvarSlet
  3. Tusen takk for hyggelige hilsninger på bloggen min. Nå håper jeg u fikk ordnet strikkepinnene dine, og ble ferdig med julegavene i tide. Har faktisk hørt om flere som har pakket inn en "tilgode-lapp", hvor det tårn at gaven kommer i januar. Som kriseløsning. 😉

    Jeg synes det var en interessant kommentar du kom med at mange ikke setter pris på hjemmelaget lenger. Jeg tror det er litt forskjellig, men jeg hørte også en som sa at nå gleder vi oss ikke lenger til at klærne skal bli ferdige, vi bare kjøper dem i butikken. En undersøkelse gjort av en av Norges største aviser viste derimot at den gaven majoriteten satte størst pris på var ikke den dyreste, mem den som hadde mest omtanke bak seg. Personlig opplever jeg at det er stor rift om tantes hjemmelagde gaver, men det er kanskje nettopp fordi barna da vet at tante har tenkt på dem? Vet ikke, eller å begynner vi å bli så mette av det materialistiske samfunnet, i Norge merket vi knapt finanskrisen, at vi nå søker tilbake til det nære og naturlige? Synes det er en interessant tanke. - Jeg håper du uansett gir dine hjemmelagde gaver til noen som vet å sette pris på dem.

    Ha en fortsatt gledelug jul, og godt nytt år. :)

    SvarSlet
  4. Oi da, der var det mye autokorrektur. ..*hvor det står at...

    *Gledelig jul og godt nytt år.

    SvarSlet
  5. Hei
    Fikk du ordnet med strikkepinnene dine?
    En slik garn-strikke krukke kunne jeg godt tenkt meg. Det ender nok opp med at jeg må kjøpe en selv, for jeg fikk ikke noen til jul......for jeg hadde ikke fortalt at jeg ønsket meg en.
    Håndlaget er det aller beste, synes jeg. Og ting med varig verdi. Vi er jo opptatt av det i butikken jeg jobber.
    Jeg tror jeg vil skrive litt om tørrgjær i et innlegg. Det er undervurdert. Det er nemlig like bra som fersk gjær!!!! Jeg bruker alltid det, jeg ( gammel baker, som jeg er)
    Ønsker deg et riktig godt nytt år!
    Klem

    SvarSlet

Send en kommentar