Høstjakke med ændringer.

En gang imellem blogger jeg her. Andre gange hævder jeg mig gennem andre kanaler og andre portaler. Der er nogle steder, som jeg finder hurtigere til at få et budskab frem end andre. Små portaler der indeholder visuelle udsagn som Pinterest eller Instagram. Der er ligeledes et hav af blogplatforme, som kan benyttes på forskellig vis. Alt sammen opfundet til at netværke og gøre opmærksom på sig selv.
For mig er det væsentligt, at jeg får nedfældet mine kreative projekter, når jeg har lyst til at dokumentere det i min egen virtuelle dagbogsform. Jeg har tidligere fyldt flere notesbøger med skitser af opstrikkede modeller og små opskrifter gennem årene. Men det er for mig bare så meget nemmere at slå mine skriblerier sammen med de billeder, som jeg alligevel går rundt og tager i dag.

-Og strikkepindene af krondyrben er i flittigt brug.

Nu f.eks. Da jeg besluttede mig for at trævle ærmerne op på min ellers udmærkede høstjakke nummer to. Jeg ville gerne have en ribkant og trekvart lange ærmer, så den passede mere ind i en virksom hverdag. Jeg har lappet nok strik, hvor store ærmegab hang i greb, skuffer eller bæltespænder. Så de blev kortet ned. Og strikkekurven var pludselig mindre fyldt. Et par omgange på min Else Schjellerup  top blev det også til denne gang.


Herefter fandt jeg te-kurven og bomuldsgarn frem. Der måtte lidt strik og te til i solen den dag. Jeg er knap ovenpå efter en ordentlig omgang kulde, og har været henvist til sengen de sidste dage. Godt at vejret er lunt. Den bedste medicin var at hvile lidt i solen. Med mig havde jeg strikkekurven med et  tredje stykke strik, som kunne lune over benene, samtidig med at det blev arbejdet på:


Mit Campside-sjal er nu ved at tage form. Mønstret er ændret til "strik-alle-de-nemme-omslagsrækker-jeg-kender-sjal." Jeg har overgivet mig til min indre utålmodige lille strikker, som hviskede: "DET skal nu være nemmere, og hurtigere at strikke!" - Gad hvide om hun har horn i panden og strikker på treforke? Hun orkede i hvert fald ikke at strikke sig igennem side tre på engelsk den dag.
Campside er et sjal som kan findes via Ravelry eller Pompommag's hjemmeside. Det er flot og så gør det ikke noget det er gratis. Jeg strikker det i en tråd Blackhill Højlandsuld i farven muskatnød sammen med en tråd Superfine Alpaca i farven pecannød c857, alt sammen fra Garnudsalg i Gug.

Det bliver nok engang blødt som smør. Og selv om højlandsulden virkede fint alene eller lagt dobbelt, passer de to tråde som fod i hose hos hinanden. Hermed lidt tiltrængt luksus til brugeren (undertegnede) , når hun altså bliver rask.
- Hav en god søndag derude. Jeg er futtet indendørs igen, da det sælsomme sensommervejr sejler rundt derude.Kommentarer

Send en kommentar