Så blev det atter jul i de små hjem. - Eller hvordan huen blev vakt til live igen. Del 2Aahh! julefreden sænker sig snart over land og by. Det bliver godt med lidt frostklare nætter og magiske morgener fuld af rimfrost og fuglepip fra et foderbræt i haven. I kender dem godt, ikke? De der morgener, hvor man har fri, (Yes!) og hvor man måske vågner som den første i huset. Og bare lige-så-stille kommer op i gear med dagens første varme kop. Det er jeg tilhænger af..


Det næste skridt er måske at liste udenfor og fotografere eller sætte sig med strikketøjet eller hækle lidt, inden resten af huset får øjne. Jeg sidder lige nu og hækler lidt ved siden af skriveriet. Med duften af varm kaffe, som lige straks er klar på stempelkanden. Jeg skal nemlig have færdiggjort et par små julegaver. Og jeg når i mål i år, det bliver så godt at se modtagerens udtryk, når gaven åbnes. Her er f.eks. En tro kopi af min egen Klompelompehue, som også får et par masker til sidste omgang inden montering:


Min hue, som forsvandt for en del dage siden, er dukket op igen på bunden af en pusletaskes indvendige lynlåslomme. Ja, det lyder som om, at der er rigeligt med lommer i den taske, men det er mange gange med tasker, som det er med Sargassohavet: Man aner ikke rigtig, hvad man finder på bunden imellem alle de andre ting. Og gudskelov for at jeg fandt huen igen, for nu kan jeg holde varmen om hovedet.


 Nu mangler jeg bare at tælle ned til juleferien starter, for herefter at gå ombord i pebernødderne og pakke de sidste julegaver ind som netop er kommet med posten fra det skønneste firma (G)uld . g-uld er guld værd med sådan en fin webshop. -Mon ikke sådan en ulden gave kommer til at varme det rigtige sted? Hav en god søndag.


Og der er vidst ingen fare for at afsløre for meget for modtageren, når jeg poster et billede af gaven her. - Modtageren har nemlig selv bestemt gaven. ;-)

Kommentarer

  1. Det er så skønt med juleferie - jeg har ferie fra i dag og det nydes i fulde drag ☺ godt du fandt din hue. Glædelig jul til dig og din familie ☺

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak Lene - glædelig jul til dig og familien herfra 😁

      Slet

Send en kommentar