Skógafjall

En hurtig omgang influenza gav anledning til et par dage i sengen, så beklager, intet indlæg før nu om Skógafjall.
Sweateren er strikket i det islandske LettLopi. Og mønstret er købt på ravelry, designet af Diana Walla.
  
- Farven på det første billede er bedst gengivet.

Årh, jeg er blevet forfalden til LettLopi! Nu skal der snart bestilles garn til en anden model, nok fra bogen "Islandsk Strik". Jeg glæder mig til at vælge farver.
En behagelig og dejlig varm sweater blev fluks taget i brug. Og der blev hurtigt slået op til en ny, nu blot en færøsk en af slagsen. Strikket op i det dejlige garn fra Navia, Trio hedder det. Med udsigt til en af de nyerhvervede firbenede beboere, fik jeg godt gang i bærestykket på trøjen:


- I baggrunden kan du måske ane en lille sort islænderhoppe. Så nu matcher trøjen hesten, he he. 


Selve mønstret et fra Familie Journalens hæfte nr. 4. Jeg har valgt at strikke modellen af en damesweater med raglan fra bunden og op, imens mønsterrapporten er fra en tykkere herre-sweater. Det hele gik op med maskeantallet, og passer til Trio-garnet, så nu skal der bare strikkes igennem på pind 6. Et skønt, hurtigt projekt, der kun kræver at man kan tælle til tre.Søndag formiddag strikkes der færdigt på en af Petiteknits Anker-modeller. Nu er der snart to ting, som forhåbentlig bliver færdige. Dog skal jeg liiige en tur ud på en islandsk hest iført Skógafjall...

Hav en god søndag.  

Kommentarer

  1. Dejlig trøje ☺ Jeg er også vild med Lopi garnerne, elsker den rustikke struktur 😄

    SvarSlet

Send en kommentar